No cóż, trudna sytuacja. A skąd wiesz że cię tylko lubi?? może czuje do ciebie coś więcej. Wiem że głupio było by ci powiedzieć żebyś do niej podszedł i powiedział jej że ją kochasz. Ona by się raczej przestraszyła, a zresztą to jest bardzo trudne, ja też mam pewien problem w którym nikt mi nie chce... nie może pomóc. Nikomu z mojej szkoły nie ufam... no może jednemu ale.... sam pewnie dobrze rozumiesz. Podrywaj ją, ale bez przesady, jeżeli ze sobą codziennie chodzicie i gadacie, to powiedz jej że ją bardzo lubisz. Możesz na waletnynki i takich podobnych swiąt dawać preznty. Zaurocz ją jakoś, tylko się przed nią nie popisuj, dziewczyny tego strasznie nie lubią. Moim zdaniem to powinno wystarczyć, a jak nie... to czekaj z nadzieją, albo daj se siana. Chociaż to by było mało prawdopodobne jeżeli ją kochasz.
No wiecie to jest dosyć poważny temat!Wszystko zależy od tej osoby jeden jes śmiały a drugi nie zabardzo no i co z tym zrobić??A z resztą jeśli komuś na tym zależy to da sobie rzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum